FINANCEpro - Povezujemo oglaševalce s poslovno javnostjo. Kaj je to? TUŠ Cash&Carrypro

Vaš partner v poslu

Tuš Cash & Carry klub kartica

S Tuš Cash&Carry klub kartico boste na enostaven in pregleden način koristili vse bonitete ter boste deležni še dodatnih ugodnosti in akcij, ki so namenjene samo članom Tuš Cash&Carry kluba.

O nas

Tuš Cash & Carry

Tuš Cash&Carry trgovine so namenjene predvsem tistim podjetjem in organizacijam, ki kupujejo velike količine živil in gospodinjskih izdelkov. Seveda pa so naši kupci tudi druga podjetja, ki pri nas kupujejo reprezentanco ali blago za nadaljnjo prodajo.
S poslovnimi enotami v Celju, Mariboru, Ljubljani, Novih Jaršah, Slovenj Gradcu, Kočevju in hibridnih poslovalnicah v Sežani, Murski Soboti in Kopru smo vedno blizu kupcu.
Celovitost naše ponudbe je do zdaj prepričala že več kot 6.500 gostincev, trgovcev in drugih pravnih oseb, ki so imetniki Tuš C&C kartice.
Ponosni smo na ponudbo več kot 22.000 izdelkov s poudarkom na svežem programu. Gostincem ponujamo široko paleto izdelkov pakiranih v večje enote. Zagotavljamo kakovostno meso, mesne izdelke in ribe, pripravljene po vaših željah in potrebah.
Poznani smo po kakovostni ponudbi sadja in zelenjave po zmerni ceni, ki jih v naše poslovne enote dobavljamo dnevno.
Tedensko pripravljamo tudi akcijske kataloge s ponudbo izdelkov po ugodnejših cenah. Vsak mesec je v akcijsko ponudbo zajetih več kot 600 izdelkov. Ponudbo zaokrožuje dostava na naslov kupca in sodobna spletna trgovina.

PRO
Članki
Članki Danes se zabavamo, sekirali se bomo jutri!

Direktor, pijače bo zmanjkalo, lahko skočiva do trgovine?

PRO
Članki
Članki Težave podjetij pri nabavi toaletnega papirja

Trije nasveti za enostavnejšo nabavo v mikro in malih podjetjih

Vsebina je bila pripravljena s podjetjem Tuš Cash&Carry.