FINANCEpro - Povezujemo oglaševalce s poslovno javnostjo. Kaj je to? SAOPpro

Vodilni informacijski sistemi

SAOP – vodilni informacijski sistemi

Naša produkta ERP informacijski sistem iCenter in spletni računovodski program miniMAX pa uporablja že prek 6.000 podjetij in ustanov (več kot 30.000 uporabnikov), od tega na primer vsak 6. računovodski servis in vsaka 3. šola v Sloveniji.

O nas

V podjetju SAOP je zaposlenih skoraj 80 visoko izobraženih strokovnjakov, ki v pozitivni delovni klimi dnevno skrbijo za razvoj programov, pomoč in izobraževanje uporabnikov

Prav zaradi pozitivnega vzdušja, ki se prenaša tudi na uporabnike, smo prejeli nagrado Zlata nit 2011 za najboljšega zaposlovalca, obenem pa smo ponosni imetniki certifikata Družini prijazno podjetje.

Razkritje

Z izpolnitvijo obrazca Časniku Finance ter PRO partnerju SAOP d. o. o. dovoljujete zbiranje, obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov, skladno z zakonom o varstvu osebnih podatkov, ter pošiljanje periodičnih obvestil za trženjske namene. Na podlagi Zakona o varstvu osebnih podatkov družbi Časnik Finance in SAOP d. o. o. uporabnikom zagotavljata pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo nanje. Ti podatki se hranijo, dokler se uporabnik ne odjavi od prejemanja sporočil.
Družbi Časnik Finance in SAOP d. o. o. se obvezujeta, da bosta tako zbrane osebne podatke varovale vsaka zase v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.