FINANCEpro - Povezujemo oglaševalce s poslovno javnostjo. Kaj je to? OptimTraderpro

Trgovalna platforma

 

Avtor prispevka: Roman Gomboc,
Vodja trgovalne platforme OptimTrader pri CM-Equity

O nas

Trgovalna platforma OptimTrader omogoča trgovanje na več kot 100 borzah v 25 državah. Direktni dostop do trgovanja z delnicami, ETF-ji, opcijami, standardiziranimi terminskimi pogodbami (futures), valutnimi pari (forex), CFD-ji in obveznicami.

Razkritje

Z izpolnitvijo obrazca Časniku Finance ter PRO partnerju CM-Equity AG dovoljujete zbiranje, obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov, skladno z zakonom o varstvu osebnih podatkov, ter pošiljanje periodičnih obvestil za trženjske namene. Na podlagi Zakona o varstvu osebnih podatkov družbi Časnik Finance in CM-Equity AG uporabnikom zagotavljata pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo nanje. Ti podatki se hranijo, dokler se uporabnik ne odjavi od prejemanja sporočil.

Družbi Časnik Finance in CM-Equity AG se obvezujeta, da bosta tako zbrane osebne podatke varovale vsaka zase v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

CM-Equity ne odgovarja za nobeno škodo ali izgubo, ki bi nastala z uporabo informacij, vsebovanih v tej trgovalni seji. CM-Equity in osebe, ki za CM-Equity delajo na podlagi pogodbe o zaposlitvi, ne prevzemajo odgovornosti za rezultate ali katerekoli druge posledice dejanj ali opustitev, opravljenih na podlagi naložbenega priporočila v okviru  trgovalne seje.  CM-Equity  in osebe, ki za CM-Equity delajo na podlagi pogodbe o zaposlitvi ali kako drugače, torej ne jamčijo o donosnosti  finančnih instrumentov.

Prispevek je izdelala družba CM-Equity AG , Kaufingerstraße 20, 80331 München (v nadaljevanju: CM-Equity). Trgovalna seja  je bila pripravljena izključno za boljše razumevanje finančnih instrumentov in delovanja trga kapitala in ni namenjeno točno določenemu vlagatelju. Prav tako morebitno priporočilo v trgovalni seji ne pomeni ponudbe oziroma povabila k ponudbi za nakup ali prodajo obravnavanih finančnih instrumentov. Priporočilo prav tako ni namenjeno nudenju osebnih investicijskih nasvetov, saj ne upošteva investicijskih ciljev, finančne situacije, znanja in izkušenj posameznih vlagateljev ter specifičnih potreb osebe, ki se je na kakršenkoli način seznanila z delom ali celotno vsebino tega priporočila.

Vsi podatki in informacije, uporabljeni v trgovalni seji temeljijo na javnih podatkih, za katere CM-Equity meni, da so verodostojni na dan objave, oziroma navaja dvom glede verodostojnosti posameznih virov. Dejstva, na podlagi katerih je trgovalna seja pripravljena, se v prispevku lahko razlikujejo od razlag, ocen, mnenj in drugih informacij, ki niso dejstva. Projekcije, napovedi in ciljni tečaji so označeni kot taki, prispevku pa so razkrite ključne predpostavke, na podlagi katerih so napovedi pripravljene, vendar se lahko te brez predhodnega obvestila spremenijo. Trgovalna seja lahko vsebuje tudi zgodovinske podatke o donosnosti finančnih instrumentov, ki niso pokazatelj donosnosti v prihodnosti.