FINANCEpro - Povezujemo oglaševalce s poslovno javnostjo. Kaj je to? Maya teampro

Simply the best:-)

O nas
 • Agencija Maya Team ima sedež v Tolminu, ustanovljena je bila leta 1998, naše storitve opravljamo na območju celotne Slovenije in tudi zunaj naših meja. 
   
 • Registrirani smo na Gospodarski zbornici Slovenije pod številko 828 (Licenca za opravljanje dejavnosti organiziranja turističnih aranžmajev) in 829 (Licenca za opravljanje dejavnosti prodaje turističnih aranžmajev). 
   
 • Kongresni urad RS nam je izdal licenco – certifikat D, kar zagotavlja izvedbo poslovnih dogodkov in Team building izobraževanj po najvišjih Evropskih standardih. 
 • Redno, pogodbeno in študentsko delo združuje 26 profesionalno usposobljenih inštruktorjev in turističnih navdušencev, ki stremijo k popolnosti  izvedbe naših storitev. 
 • Leta 2006 je angleška televizijska hiša BBC Holydays z agencijo Maya posnela aktivni vikend paket, katerega so uvrstili in promovirali med šest najatraktivnejših aktivnih vikend paketov na svetu. 
 • Agencijo MAYA team sestavljajo tri različne blagovne znamke:
  • Timska doživetja: organizacija in izvedba različnih poslovnih programov in dogodkov ( Team building izobraževalni programi, družabni poslovni dogodki, delavnice mehkih veščin...).
  • Športni turizem: enodnevne športne aktivnosti (rafting, mini rafting, kajak, kanjoning, kolesarjenje, pohodništvo) in organizacija aktivnih počitnic za družine in posameznike.
  •  Labrca - Športno rekreacijski center z restavracijo tik ob reki Soči
PRO
Članki
Članki Nepozaben prednovoletni dogodek je lahko bolj učinkovit od povišice

Povečanje plače je po prepričanju večine ena od glavnih motivacij za večjo storilnost zaposlenih oziroma občutek pripadnosti...

Razkritje

Z izpolnitvijo obrazca soglašate, da lahko Časnik Finance in Pro Partner MAYA TEAM d.o.o., Padlih borcev 1, 5220 Tolmin, osebne podatke, ki ste jih vpisali v obrazec, vsak kot samostojni upravljavec zbirk osebnih podatkov zbirata, si jih medsebojno posredujeta, jih obdelujeta in hranita v skladu z določili veljavne zakonodaje s področja varstva osebnih podatkov za namen pošiljanja publikacij in neposrednega trženja lastnih produktov in storitev, do preklica soglasja oziroma elektronske odjave od pošiljanja obvestil. Časnik Finance in MAYA TEAM d.o.o. uporabnikom zagotavljata pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo nanje. Uporabnik mora navedene pravice uveljavljati posebej pri vsakem upravljavcu zbirk osebnih podatkov, in sicer z zahtevo poslano na naslov finance@finance.si (za Časnik Finance) in/ali na naslov info@maya.si (za MAYA TEAM d.o.o.).