FINANCEpro - Povezujemo oglaševalce s poslovno javnostjo. Kaj je to? Fortradepro

Ready for trading

O nas

Fortrade Ltd je avtoriziran in reguliran v Veliki Britaniji s strani FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.
Fortrade je podjetje, ki svojim strankam omogoča pristop trgovanju na Forex trgu, največjem in najbolj likvidnem finančnem trgu, na katerem se dnevno trguje s preko 5 bilijonov dolarjev.

Stranke imajo možnost trgovanja z valutami, surovinami, delnicami in ostalimi finančnimi proizvodi.
Trenutno preko Fortrade-a v svetu trguje več deset tisoč ljudi, pri čemer jih je na tisoče iz držav Evropske unije. Trg je odprt 24 ur na dan, 5 dni na teden in je zaradi velikega števila udeležencev vedno likvidno, tako da lahko vsaka stranka ustvari naročilo kadarkoli želi, preko interneta. Stranke imajo pristop tehnični in temeljni analizi, grafom kot tudi najnovejšim novicam iz trga, katere jim lahko pomagajo pri odločanju o trgovini.

Fortrade-jeva ekipa account managerjev je dostopna 12 ur dnevno, preko telefona, email-a ali chat-a, da svojim strankam nudi vso potrebno tehnično podporo in jim pomaga tveganje čim bolj zmanjšati.

Depoziti Fortrade-jevih strank se nahajajo v Barclay's banki v Londonu in z njimi stranka vpopolnosti razpolaga in jih lahko koristi za trgovanje ali jih dvigne. Dvig sredstev, kot tudi profita je možen v vsakem trenutku, brez skritih stroškov ali provizij.
Posebna shema bančnega zavarovanja varuje sredstva strank v vrednosti do 50.000 britanskih funtov.

PRO
Članki
Članki Saj ni res, pa je! Na britanskem funtu prejšnji teden do 56-odstotnega donosa s temi brezplačnimi 50 evri

Prejšnji teden smo s prodajno pozicijo na valutnem paru GBP-USD zaslužili 310 pipov oziroma bi s ponujenimi brezplačnimi 50 evri...

PRO
Članki
Članki Avstralec letos podivjal. Vzemite brezplačnih 50 evrov in zajahajte njegovo rast

Avstralski dolar z letošnjo agresivno rastjo trgovalcem z valutami ponuja lepe priložnosti za zaslužek

PRO
Članki
Članki 10 najbolj znanih finančnih filmov

Si želite v poslu biti uspešni, drzni in atraktivni? Vam zmanjka idej v nepravih trenutkih? Naj vam pomagajo filmi, ki razgaljajo Wall...

Razkritje

Z izpolnitvijo obrazca Časniku Finance ter PRO partnerju Fortrade Ltd dovoljujete zbiranje, obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov, skladno z zakonom o varstvu osebnih podatkov, ter pošiljanje periodičnih obvestil za trženjske namene. Na podlagi Zakona o varstvu osebnih podatkov družbi Časnik Finance in Fortrade Ltd uporabnikom zagotavljata pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo nanje. Ti podatki se hranijo, dokler se uporabnik ne odjavi od prejemanja sporočil.
Družbi Časnik Finance in Fortrade Ltd se obvezujeta, da bosta tako zbrane osebne podatke varovale vsaka zase v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Opozorilo o tveganju in izjava o omejitvi odgovornosti
Produkti Contracts for Difference (CFD-ji) so produkti s finančnim vzvodom in predstavljajo visoko stopnjo tveganja za vaš kapital, saj se lahko cene hitro obrnejo proti vam. Izgube lahko presežejo vaše vloge, zato ste lahko primorani opraviti dodatna vplačila. Ti produkti morda niso primerni za vse kliente, zato poskrbite za razumevanje tveganja in poiščite neodvisne nasvete.

To gradivo ne predstavlja ponudbe oziroma navajanja k transakcijam v kakšnem koli finančnem instrumentu. FXLider ne prevzema odgovornosti za kakršno koli uporabo, ki lahko izhaja iz teh izjav, niti za kakršne koli nastale posledice. Podan ni noben prikaz oziroma zagotovilo natančnosti ali celovitosti teh informacij. Posledično osebe, ki ukrepajo v skladu z njimi, delujejo izključno na lastno odgovornost.