FINANCEpro - Povezujemo oglaševalce s poslovno javnostjo. Kaj je to? Das WeltAutopro

Odlična rabljena vozila. Garantirano.

O nas

Vsa rabljena vozila iz ponudbe Das WeltAuto so natančno preverjena, vzdrževana in popravljena. Za to obljubo storitev stojijo tudi naši partnerji, ki ne sprejemajo kompromisov glede tehnike in optičnega izgleda vozila. Nakup vozila iz ponudbe Das WeltAuto je varen nakup.

Naši trgovci izpolnijo obširen kontrolnik za vsako novo odkupljeno rabljeno vozilo ter tako kar najbolje preverijo vozilo. Ta strukturirani postopek ne dopušča nobenih nepravilnosti tako pri tehničnem kot tudi pri optičnem pregledu vozila. Stanje vozila kot tudi vse funkcije se temeljito pregleda. In če so potrebne izboljšave, se priprava in popravilo vozila izvedeta zelo skrbno. Šele, ko je vozilo popolnoma pripravljeno in urejeno, dobi oznako kakovosti Das WeltAuto. Sledeča dela se izvedejo na vsakem vozilu Das WeltAuto:

  • Zajamčen občutek varnosti.
  • Ponudba storitev, financiranja in vozil, ki jim lahko zaupate.
  • Naša preverjena rabljena vozila vam ob nakupu zagotavljajo varnost, ki jo pričakujete od partnerja trgovske mreže Porsche Slovenija.
  • Vaše novo rabljeno vozilo! Natančno pregledano do najmanjše podrobnosti. Vključno z garancijo.
  • Temeljito in natančno pregledana rabljena vozila slovenskega porekla. Preverite popoln paket storitev Das WeltAuto na dasweltauto.si.

Več tekstov na spletni strani dasweltauto.si.

 

PRO
Članki
Članki Kupujete rabljen avto? Videno-kupljeno vas lahko stane premoženje.

Ker se pri nakupu rabljenega avtomobila večinoma zanašamo le na besede prodajalca, je garancija oziroma jamstvo še kako pomemben...

PRO
Članki
Članki Kaj vse delate narobe, ko kupujete rabljen avto?

Ne pozabite, da je avtomobil predvsem uporabna stvar, s katero se morate voziti, ne pa obiskovati servisov ter zapravljati denar in živce.

PRO
Članki
Članki 5 nasvetov, kako ne kupiti kripe

Pri nakupu rabljenega vozila je potreben pozoren pregled tako vozila kot njegove dokumentacije, jamstvo pa vam lahko prihrani marsikatero...