FINANCEpro - Povezujemo oglaševalce s poslovno javnostjo. Kaj je to? Knjiga zmagovalcevpro

Revijalna priloga tednika Finance Manager

Knjiga zmagovalcev - lestvice na enem mestu

Čas branja: 3 min
02.02.2020  23:55  Dopolnjeno: 13.02.2020 10:14
Prenesite si posebno izdajo, v kateri smo na enem mestu zbrali lestvice, ki smo jih lani sestavili v Financah, Finance Managerju in reviji Moje finance
Knjiga zmagovalcev - lestvice na enem mestu

Za nami je še eno leto presežkov – podjetja so pospešeno izpolnjevala naročila, ustvarjala rekordne prihodke, tudi zaposlenost je bila rekordna ... A pojavljati so se začeli prvi sivi oblaki. Najnovejši statistični podatki kažejo, da se lanske napovedi o gospodarskem ohlajanju uresničujejo. Vendar ohranimo pozitivno razpoloženje. Pripravili smo namreč novo izdajo Knjige zmagovalcev. Tudi letos smo se ozrli nazaj in zbrali skupaj najpomembnejše lestvice, ki smo jih lani sestavili v Financah, Finance Managerju in reviji Moje finance.

Knjiga zmagovalcev vam tako na enem mestu daje vpogled v leto 2019: kdo je bil na vrhu, kdo se hitro vzpenja po lestvici najboljših, kje so prave podjetniške zvezde, kdo je prejel nagrado za svoje uspešno delo, posebne dosežke, kdo je bil najbogatejši in katere menedžerke najvplivnejše, kje v Sloveniji se najbolje živi in kdo najbolje skrbi za vaše osebne finance.

Izbrali smo tudi nekaj zanimivih zgodb, ki so zaznamovale minulo leto:

Uspehe je treba pokazati – še toliko bolj je ob nekoliko črnogledih napovedih treba opozoriti na zmagovalce, ki se znajo odzvati, prilagoditi, obrniti razmere v svoj prid, in pokazati pozitivne zgodbe, ki nam bodo v letu, polnem izzivov, lahko še posebej v navdih.