FINANCEpro - Povezujemo oglaševalce s poslovno javnostjo. Kaj je to? Volvopro

Švedsko zbirališče v slovenski prestolnici

Čas branja: 2 min
11.11.2015  08:35
Nakup novega avta je povezan s številnimi čustvi, dogodek, ko v roke končno prejmete ključe vašega lepotca pa si gotovo zapomnite za vedno
Švedsko zbirališče v slovenski prestolnici

VOLVO-Lj-3.1447224858.png.e.960px.png

V spominu vam bo ostal tudi kraj, kjer ste ga prvič videli čisto od blizu, ga potipali, začutili in popeljali na testno vožnjo. Gotovo si v tako pomembnem trenutku v vašem življenju ne želite, da bi naleteli na suhoparen prostor z nekaj klasične opreme in vozili v njem, na zdolgočasene prodajalce, takšne, ki o produktih ne vedo nič.

VOLVO-Lj-2.1447224323.jpg.s.960px.jpg

V trenutku bi se obrnili na peti in odšli tja, kjer se počutite kot doma, kjer boste hkrati našli še kakšnega somišljenika ter ljubitelja sloga, ki ga obožujete tudi sami.

Ko salon postane zbirališče navdušencev

Volvo v Sloveniji začenja novo poglavje. V mesecu maju je na Leskoškovi ulici 2 v Ljubljani odprl vrata nov sodobni salon vozil Volvo Center BTC, ki je postal zbirališče navdušencev Volvovih avtomobilov in švedskega sloga. Prodaja švedske ikone je zdaj dvignjena na novo raven in na najboljši možni način predstavlja vrednost znamke Volvo.

VOLVO-Lj-6.1447224158.jpg.s.960px.jpg

Življenjsko okolje, kvaliteta, varnost ter oblikovanje so integrirani v poslovanje in prodajne salone. Kupec s tem dobi občutek, da je del družine, kjer je vse zamišljeno tako, da je prav on v središču vsega, hkrati mu je na ogled celotna Volvova flota, seveda tudi admiralska ladja XC90.

VOLVO-Lj-1.1447224261.jpg.s.960px.jpg

Razveseljiva novica za vaš žep

Z modelnim letom 2016 je Volvo še dodatno izboljšal svojo ponudbo vozil. To je predvsem opazno pri izboljšavah dizelskih agregatov, ki so še zmogljivejši in varčnejši. Za kupce pa je zagotovo najbolj razveseljiva novica, da so se Volvovi avtomobili v povprečju pocenili za štiri odstotke.

VOLVO-Lj-5.1447224421.jpg.s.960px.jpg

V znak novega začetka na slovenskem trgu so pri Volvu pripravili omejeno serijo vozil z opremo Nordic, ki so na voljo po ugodnih cenah. V Volvov svet je namreč možno vstopiti že za 21.999 evrov, kolikor znaša cena za model V40 z D2 dizelskim motorjem. Vse modele je možno preizkusiti v novem Volvo salonu na Leskoškovi 2 v ljubljanskem BTC-ju.

V40 D2 Nordic

Volvo V40 še vedno velja za najbolj varen avtomobil na svetu. Njegov dosežek na preizkusu Euro NCAP je še vedno rekorden. Volvo V40 je avtomobil, ki je na novo postavil standarde aktivne in pasivne varnosti. Serijsko je namreč opremljen s sistemom City Safety, ki vključuje sistem samodejnega zaviranja do hitrosti 50 km/h, sistem za varnost in zaznavanje pešcev, zunanjo zračno blazino...

galleryV40PricewideshotHR.1447224671.jpg.s.720px.jpg

Poganja ga sodobni dizelski motor z močjo 90 kilovatov (120 konjskih moči). Opremljen je z aktivnimi Dual Xenon žarometi, sistemom visokotlačnega pranja žarometov, dnevnimi LED lučmi, digitalnim števcem, električno zložljivimi zunanjimi ogledali, ogrevanimi prednjimi sedeži, usnjenim volanom, prestavno ročico in ročico ročne zavore, senzorjem za dež, ogrevanim vetrobranskim steklom, 16-colskimi platišči iz lahke zlitine, okrasnimi deli v grafitni barvi.

V60 D3 Nordic

Volvo V60 D3 Nordic poganja dizelski agregat z močjo 110 kilovatov (150 konjskih moči). Opremljen je s paketom aktivne varnosti City Safety, tempomatom, aktivnimi Dual Xenon žarometi z visokotlačnim pranjem, dnevnimi LED lučmi, električno zložljivimi zunanjimi ogledali, potovalnim računalnikom, digitalnim števcem, 8-palčnim aktivnim TFT zaslonom, prednjimi in zadnjimi parkirnimi senzorji, sistemom Sensus Connect s High Performance avtoradijem.

gallery1-VCG-V60-0014.1447224730.jpg.s.720px.jpg

XC60 D4 AWD Nordic

XC60 je Volvov globalni športni terenec, v njihov svet pa je vpeljal švedski pogled. To je avtomobil, ki se znajde tako v urbanih središčih svetovnih metropol kot tudi v širnih prostranstvih neokrnjene narave. Uživa na asfaltu in na makadamu, v soncu in dežju, v snegu in vlagi. Hkrati pa vedno in povsod daje občutek varnega zavetja. Avto ponuja vrhunsko vozno doživetje s pogonom na vsa štiri kolesa. Poganja ga D4 dizelski agregat s 135 kilovati (181 konjskih moči).

Volvo-XC60-luxury-crossover-homepage-image-v2.1447224632.jpg.s.720px.jpg

XC60 Nordic je opremljen s sistemom aktivne varnosti City Safety, tempomatom, ogrevanimi in električno zložljivimi zunanjimi ogledali, notranjim ogledalom z avtomatsko zatemnitvijo, potovalnim računalnikom, upravljalnimi stikali avtoradija na volanu, dvema izpušnima cevema, dnevnimi LED lučmi, sedežnim oblazinjenjem Eriksberg, grafitnimi okrasnimi deli, avtoradijem High Performance z bluetoothom, zadnjimi parkirnimi senzorji. V maloprodajno ceno pa je vključena še 4-letna garancija (do 150.000 km), 4 leta Volvo Assistance in štiriletni stroški rednega vzdrževanja vozila.

Odkrijte Nordic edition

V znak novega začetka na slovenskem trgu smo pripravili omejeno serijo vozil z opremo Nordic, ki so na voljo po zelo ugodnih cenah. V Volvov svet je namreč možno vstopiti že za 21.999 EUR.

Več informacij!

PRO
Članki
PRO
Članki
Članki Zakaj avtomobila ni pametno prepustiti šušmarju?

Avtomobil, ki je eden največjih nakupov, si zagotovo zasluži ustrezno vzdrževanje. Le tako bodo odpadli dodatni stroški zaradi...

PRO
Članki
Članki Elektrika – danes eksotika, že jutri klasika

Električna vozila so trenutno še eksotika, a se bo to v prihodnosti tudi po zaslugi Volva spremenilo. Ker bodo Švedi kmalu...

PRO
Članki
Članki Tudi Švedi znajo biti še kako hitri

Volvo ima tako z dirkanjem kot s hitrimi cestnimi modeli več kot dovolj izkušenj, ves svoj športni potencial pa so podkrepili z rekordom...

PRO
Članki
Članki Kako so Švedi zgradili luksuzno znamko?

Na Švedskem je skrb za ljudi najpomembnejša – in to se kaže tudi v njihovih izdelkih. Varnost je na prvem mestu, a brez luksuza ne gre.

PRO
Članki
Članki Avtonomna vožnja kot sveti gral avtomobilske industrije

Počasna vožnja v službo v jutranji prometni konici gotovo ne pomeni prijetnega začetka dneva. Kmalu bo to preteklost, saj boste z...

PRO
Članki
Članki Elektronske oči, ki rešujejo življenja

Volvo s standardno funkcijo City Safety opozori na nevarnost in v kritičnih trenutkih po potrebi tudi sam zavira, s tem pa prepreči ali...

PRO
Članki
Članki Angel varuh, ki v kritičnem trenutku sam zasuka volan

V skoraj devetih desetletjih je Volvo postal globalna referenca z vidika pasivne in aktivne varnosti, novi XC60 pa bo znal v pravem...