FINANCEpro - Povezujemo oglaševalce s poslovno javnostjo. Kaj je to? Telekompro

Prihodnost nas navdušuje.

Bi plačali za ugled na spletu?

Čas branja: 2 min
20.12.2016  10:47
Zastonjkarske poštne rešitve, ki jih uporabljamo skorajda vsi, so super, dokler gre za uporabo v zasebne namene. Če jih uporabljate za uradno poslovno pošto svojega podjetja, pa tvegate, da izpadete neresni in neprofesionalni.
Bi plačali za ugled na spletu?
Foto: sapfirr

Spletno pošto uporablja več kot 2,5 milijarde ljudi, od tega je več kot milijarda uporabnikov največjega ponudnika brezplačne e-poštne storitve. Ker se vsako leto številka uporabnikov spletne pošte zviša še za dobre 4 odstotke, je seveda pomembno, kako komuniciramo prek tega kanala. Še toliko bolj, če spletno pošto uporabljamo v poslovne namene.

Zastonjkarji ali investitorji?

Če imate manjše ali srednje podjetje, ste postavljeni pred dilemo: uporabljati zasebni poštni naslov, ki ste ga vajeni in s katerim ste komunicirali že v preteklosti, ali investirati v postavitev lastne infrastrukture, domene in službene pošte? Problem prvega je, da v komuniciranju s poslovnimi partnerji zvenite neresno, problem drugega pa, da je investicija navadno visoka, stroški pa prihajajo tudi po začetnem delu.

Kaj vam torej ostane?

Za zasebno komunikacijo še naprej uporabljajte zastonjske rešitve, za poslovno komunikacijo pa vpeljite ponudnika, pri katerem lahko pošto uporabljate brez začetne investicije. Eno takšnih ponudb smo našli pri Telekomu Slovenije s Poslovno pošto Telekoma Slovenije lahko ne le pošiljate in prejemate elektronsko pošto, temveč tudi delite koledarje, stike, opravila in do vsebin dostopate od koderkoli, kadarkoli. Brez bremena upravljanja in zagonske investicije.

Za nekaj evrov mesečno si torej lahko zagotovite poslovno pošto, ki zagotavlja vse funkcionalnosti lastnega Microsoft Exchange strežnika, obseg storitve pa sproti prilagajajte svojim potrebam.

PRO
Članki
Članki Kako sprejemati boljše poslovne odločitve?

Tudi dobre odločitve ne zagotavljajo vedno uspeha - pa vendar vam ena poslovna odločitev odpre vrata več kot 800 letaliških salonov po...

PRO
Članki
Članki Trgovci na terenu z blagajno v žepu

Razvoj sodobnih poslovnih rešitev precej olajša izdajo računov v poslovnih prostorih ali na terenu.

PRO
Članki
Članki Kakšno tveganje za varnost podatkov predstavlja odprti Wi-Fi?

Nezaščiteno brezžično omrežje ni primerno za izvajanje finančnih ali poslovnih transakcij. Kako torej poskrbeti za čim večjo...

PRO
Članki
Članki Koliko vaš posel stane uporaba gmaila?

Vsekakor občutno več od stroška lastne domene, saj je ta lahko celo brezplačna.

PRO
Članki
Članki Kaj je VoLTE in zakaj ga boste želeli uporabljati?

Vas motijo prazna baterija na pametnem telefonu, dolgotrajno vzpostavljanje in slabša kakovost klica? VoLTE to spreminja.

PRO
Članki
Članki Podjetniki, kako lahko z malenkostmi privarčujete čas in denar?

Pri poslovanju podjetniki spremljate porabo časa in denarja, kjer vsaka malenkost šteje. Preverite, kako lahko privarčujete z...

PRO
Članki
Članki Podjetniki, to so najpogostejši razlogi za izgubo podatkov! Kako se zavarovati?

Izguba podatkov je za podjetja lahko izjemno boleča, saj brez kontaktov, elektronskih sporočil, predlog, dokumentov ali izračunov le...