FINANCEpro - Povezujemo oglaševalce s poslovno javnostjo. Kaj je to? Sberbankpro

175 let

Prek spleta ceneje, kaj pa na obroke?

Čas branja: 2 min
15.12.2016  09:28
Nakupovanje po spletu raste. Tako prihranite čas in pogosto tudi denar ter se izognete gneči v nakupovalnih centrih. Pa ste vedeli, da lahko prav vsak nakup plačate tudi obročno?
Prek spleta ceneje, kaj pa na obroke?

Raziskave kažejo, da vse več Slovencev redno opravlja spletne nakupe, hkrati pa po tej poti tudi kupujejo več. Po ugotovitvah raziskave, ki sta jo na vzorcu pet tisoč uporabnikov spleta skupaj izvedla spletni primerjalnik cen Ceneje.si in raziskovalna agencija Valicon, je delež spletnih uporabnikov v Sloveniji, ki vsak mesec opravijo vsaj en nakup na spletu, zrasel na 37 odstotkov. Ta odstotek je še večji, ko govorimo o občasnih nakupih prek spleta – tako kupuje kar 86 odstotkov uporabnikov spleta.

Smo pa Slovenci še vedno nezaupljivi do plačevanja po spletu. Med načini plačila spletnega nakupa večina namreč še vedno izbere plačilo po povzetju. Čeprav nam ta način lahko olajša naše nakupe.

Kako s plačilom prek spleta do obročnega odplačevanja?

Navadno velja, da morate za obročno plačevanje skleniti dogovor s posameznim trgovcem. A to je zamudno, če kupujete v tujini, pa tudi težavno. Obstaja pa rešitev v obliki kartice, s katero lahko obročno odplačujete prav vsak nakup kjerkoli: tudi prek spleta ali v tujini.

Preprosto in hitro

S kartico lahko na obroke kupujete tako rekoč vse, kjerkoli in kadarkoli, saj s kartico Ide@l MasterCard niste vezani na dogovore s posameznimi trgovci. Nakup na obroke je preprost in diskreten. Za nakup na obroke ne potrebujete dodatne dokumentacije ali obiska banke. Na obroke lahko razdelite vsak nakup, višji od 40 EUR. Izberete lahko odplačilo do 60 obrokov. Minimalni obrok plačila je 20 EUR.

Po opravljenem plačilu s kartico prejmete SMS-ponudbo za obročno odplačevanje. V SMS-ponudbi sta navedena največje število obrokov in datum, do katerega je mogoče potrditi obročni nakup.

Smučanje po obrokih?

Če torej razmišljate o nakupu večjih daril ali smučanju v tujini, zakaj bi vse plačali takoj?

Kaj vse, poleg obročnega odplačevanja kjerkoli in kadarkoli, še omogoča Ide@l MasterCard kartica?

3 NAČINI ODPLAČEVANJA

Nakupe lahko odplačujete do 60 obrokov, kot revolving v višini pet odstotkov mesečne porabe ali pa vsak mesec poplačate celotno obveznost na kartici.

DO 15 TISOČ EUR POSOJILA V ŽEPU

Na kartici lahko zaprosite za okvirno posojilo do 15 tisoč evrov. Brez odvečne dokumentacije, brez obiska banke.

GARANCIJA IN ZAVAROVANJA

Kartica zajema garancijo na izdelke, na najnižjo ceno ter okvaro ali poškodbo kupljenega blaga. Vključena so tudi dodatna zavarovanja.

Kartico lahko preprosto in hitro naročite prek spleta ter jo prevzamete brez enega samega obiska poslovalnice. Podpis dokumentacije in prevzem kartice lahko namreč opravite na izbranem naslovu - tudi doma.

Decembrsko druženje in obdarovanje bosta tako še lepši, saj boste v novo leto vstopili brez skrbi. Upamo, da tudi v dobri družbi, obkroženi z najbližjimi.

 

PRO
Članki
Članki Živite brez kreditne kartice? Preverite, kaj zamujate.

Ko pomislite na kreditno kartico, zagotovo ne razmišljate o varčevanju. A brez nje je v mnogih primerih življenje dražje, pa tudi...

PRO
Članki
Članki 7 trikov za preživetje decembrskih nakupov

December je mesec veselja in tudi mesec višjih stroškov. Kako ga preživeti s čim manj praskami?