FINANCEpro - Povezujemo oglaševalce s poslovno javnostjo. Kaj je to? prPROpro

Katera so najboljša industrijska podjetja v Sloveniji

Čas branja: 1 min
03.09.2019  08:20  Dopolnjeno: 03.09.2019 10:00
Vodstva proizvodenj slovenskih podjetij, proizvodni strokovnjaki ter njihovi dobavitelji bodo 9. oktobra zbrani na enem mestu in medsebojno izmenjevali dobre proizvodne prakse.
Katera so najboljša industrijska podjetja v Sloveniji
Foto: Jure Makovec

V prostorih družbe Krka, tovarna zdravil, d. d., Novo mesto, prejemnice naziva tovarna leta 2018, bo 9. oktobra sklepni dogodek izbora najboljšega proizvodnega podjetja v Sloveniji Tovarna leta 2019. Dogodka se bodo udeležili direktorji proizvodnih podjetij, proizvodni strokovnjaki in njihovi dobavitelji, kar pomeni prvovrstno priložnost za izmenjavo izkušenj.

Izbor najboljšega proizvodnega podjetja v Sloveniji na Časniku Finance letos pripravljamo drugič in je del projekta Tovarna leta, v središču katerega so napredne proizvodne prakse industrijskih podjetij in okoli katerega se zbira vse večja proizvodna skupnost.

Udeležba na dogodku Tovarna leta 2019 je brezplačna, prijava nanj pa obvezna. Tisti, ki bodo 9. oktobra v prostorih Krke, d. d., Novo mesto, si bodo ogledali proizvodnjo trdnih oblik farmacevtskih izdelkov (tablet in kapsul) v obratu Natol 2, tovarni leta 2018. Iz prve roke bodo lahko izvedeli tudi več o finalistih izbora Tovarna leta 2019, ki bodo v svojih predstavitvah povzeli, kako jim z optimizacijo proizvodnih procesov, posodobitvami tehnološke opreme, avtomatizacijo, robotizacijo in digitalizacijo, skrbjo za zaposlene in okolje uspe zmagovati na svetovnih trgih, pridobivati nove kupce ter povečevati uspešnost poslovanja.

Za naziv tovarna leta 2019 se letos potegujejo družbe Henkel Maribor, Ljubljanske mlekarne in Revoz. Strokovna komisija bo na podlagi odgovorov, ki jih bodo pred udeleženci dale družbe, tam izbrala najboljše proizvodno podjetje Slovenije.

PRO
Članki
Članki SID banka ponuja 400 milijonov za financiranje raziskav in razvoja

SID banka prek Sklada skladov podjetjem ponuja 400 milijonov evrov v obliki posojil, lastniškega financiranja in garancij za naložbe v...

PRO
Članki
Članki (Rolf Benz) Se lahko dotaknete lastnega uspeha?

Fizično občutenje uspeha zahteva, poleg čutil, predanost ciljem in trdo delo

PRO
Članki
Članki Prestiž za danes in jutri

Drznost, futurizem in racionalnost so v današnjem poslovnem svetu odlike, ki štejejo dvojno.