FINANCEpro - Povezujemo oglaševalce s poslovno javnostjo. Kaj je to? prPROpro

(Rolf Benz) Se lahko dotaknete lastnega uspeha?

Čas branja: 2 min
26.03.2019  06:55
Fizično občutenje uspeha zahteva, poleg čutil, predanost ciljem in trdo delo
(Rolf Benz) Se lahko dotaknete lastnega uspeha?

Pred skoraj stotimi leti je slikar in fotograf Heinrich Zille izjavil, da je »nekoga ubiti z lastnim domom tako enostavno kot s sekiro«. Zato nemško podjetje Rolf Benz, ki od leta 1964 proizvaja vrhunske sedežne garniture, na svojstven način poskuša zmanjšati smrtnost zaradi slabega pohištva. Mnogi pravijo, da so to najbolj zaželene sedežne garniture, saj so z njimi ljudje odkrili užitek sedenja in sprostitve v ne povsem ležečem položaju. Vsaka sedežna garnitura iz Rolf Benza ustvari edinstven osebni kotiček, po katerem pogosto hrepenimo. Posebno mesto torej, kjer se počutimo, da smo končno doma.

50, navdih več kot polstoletne tradicije Rolf Benza

Rolf Benz 50 praznuje izjemen dosežek v več kot 50-letni zgodovini izdelave vrhunskega pohištva pod sloganom Made in Germany. Nadvse elegantna sedežna garnitura ponuja izjemno udobje sedenja, inovativno funkcijo sprostitve in veliko različnih tlorisnih možnosti.

Številni z ljubeznijo ustvarjeni detajli, kot so nov naguban šiv in nagnjeni ploski šivi, poudarjajo eleganco udobja, ki je tako značilna za tradicionalni model 50.

Nuvola, življenje doma

Preživite čas s svojo družino, sprejmite prijatelje – ali pa zgolj uživajte v miru. Rolf Benz NUVOLA je narejen za vaše življenje.

Izjemen sistem udobja ponuja izbiro različnih elementov, ki vam omogočajo, da ustvarite različne postavitve fleksibilnega tlorisa. Rolf Benz NUVOLA z odseki navdušuje s svojim lahkotnim videzom, ki odseva svetovne trende in vsak življenjski prostor spremeni v živahen prostor ali mirno oazo.

Plura, nova definicija svobode

Rolf Benz PLURA vam daje možnost živeti tako, kot želite. Ne glede na to, ali gre za pokončno sedenje, sproščeno počivanje ali udobno dremanje, ta večnamenska sedežna garnitura se lahko v nekaj potezah prilagodi vašemu najljubšemu položaju.
Z možnostjo nagiba garnituro Rolf Benz PLURA prilagodite od pokončnega do povsem ležečega položaja.

Nova, novo gibanje

Sedenje, počivanje, ležanje ali spanje: unikatna funkcionalnost udobja sedežne garniture Rolf Benz NOVA, ki je osvojila nagrado Interior Innovation Award 2014, omogoča preprosto preoblikovanje v visok naslon, počivalnik, dnevno ležišče, posteljo ali nekaj vmes.

To preprosto, a vsestransko pohištvo s svojo prefinjeno izdelavo vnaša čutnost v vsak prostor, bodisi kot enosedežna bodisi dvosedežna garnitura. Poseben mehanizem omogoča nemoten, naravni prehod iz ene nastavitve v drugo. Tako se Rolf Benz NOVA brez težav prilagodi vsakemu položaju telesa.

Vabljeni na prenovljeno razstavo novih modelov Rolf Benz v Galerijo IL AMBIENTI Ljubljana, kjer boste lahko preizkusili edinstveno arhitekturo sedenja na najbolj prepoznavnih modelih blagovne znamke Rolf Benz.


PRO
Članki
Članki SID banka ponuja 400 milijonov za financiranje raziskav in razvoja

SID banka prek Sklada skladov podjetjem ponuja 400 milijonov evrov v obliki posojil, lastniškega financiranja in garancij za naložbe v...

PRO
Članki
Članki Prestiž za danes in jutri

Drznost, futurizem in racionalnost so v današnjem poslovnem svetu odlike, ki štejejo dvojno.