FINANCEpro - Povezujemo oglaševalce s poslovno javnostjo. Kaj je to? prPROpro

Prestiž za danes in jutri

Čas branja: 4 min
07.03.2019  22:00  Dopolnjeno: 11.03.2019 10:24
Drznost, futurizem in racionalnost so v današnjem poslovnem svetu odlike, ki štejejo dvojno.
Prestiž za danes in jutri

Menedžerji nove generacije čedalje manj prisegajo na ustaljene družbene vzorce in norme ter okorela pravila, ki so dolga leta zaznamovali poslovni svet. Namesto tega raje stavijo na izvirnost, samosvojost in svobodo. Njihov življenjski slog je sproščen, športno-eleganten ter odgovoren do okolja in soljudi. Naprej jih ženeta radovednost in dovzetnost za nove tehnologije, s katerimi si pomagajo pri reševanju novih izzivov.

Vse to se pozna na vseh področjih njihovega življenja – pri tem, kako se oblačijo, kako se prehranjujejo, kako opremljajo dom, kako preživljajo posti čas, in ne nazadnje tudi pri tem, kakšen odnos imajo do prestiža. Merilo zadnjega niso več zgolj visoka cena, klasična oblika in dolga tradicija, temveč čedalje bolj tudi samozavest, drznost, tehnološka naprednost in edinstvena uporabniška izkušnja.

S slogom nad tradicijo

Ko so v francoskem proizvajalcu avtomobilov Peugeot snovali novo generacijo svojega paradnega modela 508, so imeli v mislih prav te vrednote. Uniformiranosti in dolgčasu klasičnih štirivratnih limuzin so zato rekli zbogom ter ustvarili nekaj povsem drugega: privlačno, drzno in dinamično petvratno limuzino, ki se nič kaj sramežljivo spogleduje s športnimi kupeji.

Ob stilski zasnovi modela 508 z bolj ostrimi in mišičastimi linijami ter kom­paktno in nižjo zgradbo je težko ostati ravnodušen. Izžareva eleganco in pre­stiž, pogledi ga spremljajo, kjerkoli se pojavi.

»Uf, kako je lep!« je stavek, ki ga boste gotovo slišali večkrat, naj gre za sestanek s poslovnimi partnerji, obisk opere ali moški večer s prijatelji. Ne glede na pri­ložnost kakršnakoli zadrega odpade, saj novi peugeot 508 bolj kot kadarkoli ideal­no pooseblja ambicije znamke zadnjih let: postati najuspešnejši proizvajalec vozil za širok krog kupcev visokega razreda.

Perfekciji je ime i-Cockpit®

Tudi notranjost ni nič manj osupljiva. Vstop v potniški prostor novega peugeota 508 pomeni vstop v drug svet – presenetljiv, izviren in izjemno kakovosten, svet, ki ga v tem razredu nismo vajeni. Pogled takoj ujame spektakularna armaturna plošča, najnovejša interpretacija voznikovega mesta i-Cockpit® . Elegantna in s čistimi linijami petstoosmici prinaša majhen tako zgoraj kot spodaj prirezan volanski obroč, v višini oči 12,3-palčni prilagodljiv digitalni prikazovalnik visoke ločljivosti in v armaturno ploščo lepo umeščen osem- oziroma desetpalčni zaslon na dotik.

Odlično se boste počutili tudi zasidrani v prednja sedeža, ki imata lahko AGR-certifikat in masažno funkcijo. Za prvovrstno izkušnjo poskrbi bogato opremljena notranjost. Usnjeni sedeži, matiran krom, črne lakirane površine, alkantara, pravi les, štiripodročna klimatska naprava, navigacija z velikim zaslonom in kup drugih razvad so le vrh ledene gore. Preprosto ne boste želeli ven!

Udobje in varnost za desetko

V deželi sladokuscev in ljubiteljev lepega niso pozabili niti na visoke standarde odličnosti, ki jih izkazuje oprema za udobje in predvsem varnost. Novi peugeot 508 tako ponuja pester izbor sistemov za pomoč pri vožnji zadnje generacije, ki ustrezajo čedalje zahtevnejšim merilom organizacije EuroNCAP.

Med drugimi najdemo samodejno zaviranje v sili zadnje generacije (zaznava pešce in kolesarje, podnevi in ponoči, do hitrosti 140 kilometrov na uro), opozorilnik na nevarnost naleta, prilagodljiv tempomat, aktivni sistem nadzora mrtvega kota, opozorilnik na voznikovo nepozornost ter kot pravo inovacijo tega segmenta še sistem za vidljivost ponoči. Napredni varnostni sistem deluje v povezavi z infrardečo kamero in zaznava živa bitja pred vozilom ponoči ali ob slabši vidljivosti. Sistem zaznava v dosegu od 200 do 250 metrov, torej onstran dosega dolgih luči, ter na sredini digitalne instrumentne plošče prikaže infrardečo sliko območja v voznikovem vidnem polju.

Dolgoprogaš, ki ljubi ovinke

Znanje o izdelavi potovalne limuzine pri Peugeotu izpolnjujejo že dolga desetletja. Novi model 508 je z dolžino 4,75 metra in 279 centimetri medosne razdalje odličen dolgoprogaš, a ker je življenje le prekratko, da bi se strogo držali navad in običajev, je občasno treba zaviti z avtoceste. Tja nekam med ovinke, si podaljšati pot skozi kako romantično mestece ali pa se zgolj za sprostitev kar tako nekam zapeljati.

Peugeot 508 se zdi kar pravi za takšne priložnosti, saj obljublja intenzivne občutke v vožnji. Njegova zgledna lega na cesti, izbira med šestimi bencinskimi in dizelskimi motorji, odličen osemstopenjski samodejni menjalnik, prilagodljivo vzmetenje, izbira voznih programov in tudi generacijski preskok na področju kakovosti pomenijo, da je novi 508 postavil temelje za standarde v razredu ter podpira prodor znamke Peugeot na trg prestižnih vozil. Formalnost običajnih znamk bo v njegovi družbi hitro pozabljena.

PRO
Članki
Članki Webinar: 5 priporočil za uspešno digitalizacijo in učinkovitejše delo ekip

Že veste, kaj bodo prednostne naloge, ko se v polni sestavi vodstvo in zaposleni spet srečate na svojih delovnih mestih? Ste že naredili...

PRO
Članki
Članki Zagon gospodarstva – so podjetja pripravljena nanj?

Te dni je mogoče zaznati veliko nejasnosti in negotovosti, a varovalni ukrepi, kot je varna razdalja med zaposlenimi ter strankami in...

PRO
Članki
Članki AVP v novi akciji sporoča: Varnostni pas zmanjša tveganje smrti za polovico

Z nacionalno preventivno akcijo Varnostni pas AVP poudarja, da dosledna uporaba varnostnega pasu zmanjša tveganje za smrt kar za polovico,...

PRO
Članki
Članki (Privoščite si) Top 5 aranžmajev za zimske počitnice

Za vas smo naredili izbor petih najbolj zanimivih nastanitvenih ponudb Megabona med zimskimi počitnicami. Cene se začnejo pri 78 evrih.

PRO
Članki
Članki (Privoščite si) Razvajanje v dvorcu in butičnem hotelu Lambergh Chateau & Hotel za 89 evrov

Ponudba je časovno omejena. Flash akcija traja le od 12.12. od 6.30 do 14. decembra do 10. ure.

PRO
Članki
Članki Osupljiv ambient za poslovne dogodke v naravi

Prostor v senci mogočnih dreves s svojim ekskluzivnim ambientom ponuja možnost najema za izvedbo dogodkov ter zagotavlja popolno...

PRO
Članki
Članki Velika verjetnost je, da je vaša pogodba z varnostnim podjetjem nezakonita. Globe in težave pri zavarovalnicah?

Večina varnostnih podjetij najema podizvajalce. A če v vaši pogodbi o varovanju niso navedeni vsi izvajalci varovanja, je v skladu z...

PRO
Članki
Članki To soboto obiščite interaktivni dogodek o prometni varnosti

Ker praznični december pogosto zaznamujejo zabave in uživanje prepovedanih snovi, agencija za varnost prometa javnost vabi na dogodek na...