FINANCEpro - Povezujemo oglaševalce s poslovno javnostjo. Kaj je to? NISSANpro

Odkrijte novo Nissan Navaro

Podjetnik, usmerjen v prihodnost

Čas branja: 2 min
05.11.2015  23:01
Uspešen podjetnik se ne ustavi zaradi vsakodnevnih problemov, temveč ima neomajno vizijo za prihodnost svojega podjetja in se trudi razumeti trende in sile, ki lahko vplivajo na končni cilj. Zakaj bi bilo pri avtomobilu drugače?
Podjetnik, usmerjen v prihodnost

Podjetniki so prav posebna vrsta ljudi, saj so sposobni videti priložnosti, tam, kjer jih drugi ne. Za uspeh v poslu je obenem treba kdaj tudi tvegati, znati delati več stvari hkrati, se seveda držati poslovne etike in imeti krepko dozo samozavesti. Uspeh tako ne pride sam po sebi, zanj je treba tudi razumeti trende in se znati hitro odzivati na spremembe na trgu.

qashqai-nissan-most-789791-114313-1-5.1446665559.jpg.w.960px.jpg

Tudi avtomobilski proizvajalci se obnašajo podjetniško, njihov uspeh na trgu in v žepu lastnikov pa se kaže v prodaji posameznih modelov. Na tržni uspeh vplivajo številni dejavniki, med poslovneži pa so nedvomno pomembni tudi nizka poraba, razumni stroški vzdrževanja in spodoben preostanek vrednosti ob prodaji. Gotovo si ob nakupu novega avtomobila zase ali svoje zaposlene ne želite, da bi ga čez čas lahko zgolj odpisali, vmes pa za tekoče stroške in gorivo porabili pravo bogastvo?

Nissan qashqai je pravi japonski bestseller, saj je s svojimi lastnostmi od svojega prihoda na trg prepričal že več kot dva milijona kupcev. Z drugo generacijo v veliki meri ostal, kar je bil: eden najboljših odgovorov na želje poslovnežev, ki v razredu športnih terencev iščejo varen, prostoren, zmogljiv, cenovno ugoden in stroškovno obvladljiv model.

qashqai-vecer.1446720539.jpg.s.960px.jpg
Qashqai je v drugi izdaji oblikovno zelo dozorel, z vsem ostalim pa je prepričljiv tako na običajnih službenih poteh kot v mondenem okolju, ob vaših dragocenih prostih trenutkih pa se z njim lahko brezskrbno zapeljete tudi izven urejenih poti ter pustite mislim in čutilom prosto pot. Pionir med križanci v svojem razredu namreč združuje dizajn terencev in tradicionalnih hatchback modelov ter napredne možnosti povezav v avtomobilu.

Kompaktna zunanjost, elegantna in aerodinamična karoserija, višji sedalni položaj med vožnjo in izboljšano doživetje mestne vožnje so brez dvoma aduti na strani novega qashqaija. Inovativnost se nadaljuje s paleto pogonskih sklopov, ki je bogatejša in učinkovitejša kot prej.

Vsi motorji so opremljeni s tehnologijo Start&Stop in v kombinaciji z zmanjšano prostornino turbomotorjev zagotavljajo manjše emisije ter porabo goriva, hkrati pa ohranjajo visoko zmogljivost ob najnižji emisiji CO₂ v tem razredu vozil, ki lahko znaša tudi samo 99 g/km. K še večji učinkovitosti pripomore obsežen program zmanjševanja teže, katerega rezultat je znižanje teže nekaterih modelov za do 40 kg kljub dodajanju številnih elementov nove opreme. Čeprav izvedenke s pogonom na prednji kolesi predstavljajo večino prodanih vozil na večini trgov, so na voljo tudi izvedenke s štirikolesnim pogonom ALL-MODE 4x4-i v kombinaciji s šeststopenjskim ročnim menjalnikom.

qashqai-nissan-beli-871929-76541nis-QQ1a.1446665774.JPG.c.960px.jpg

Nissan qashqai ima tako veliko dobrih lastnosti, med njimi je tudi privlačna in konkurenčna cena. Nakup avtomobila je namreč premišljeno dejanje in ker predstavlja večjo naložbo, se pogosto pojavljajo številna vprašanja. Pri Nissanu vam tudi zato ponujajo več prilagodljivih in konkurenčnih rešitev financiranja novega qashqaija, zagotovo boste med njimi našli takšno, ki bo prilagojena vašim potrebam, življenjskemu slogu in izbranemu tipu avtomobila.

Nissan Qashqai v svojem razredu najbolj ohranja vrednost

Če so vaše poti krajše, potem velja razmisliti o sodobnem turbobencinskem motorju, sicer pa lahko izbirate med preverjenimi in varčnimi turbodizli. A karkoli boste izbrali, naj vas ne skrbi, da po nekaj letih uporabe vašega qashqaija ne boste mogli prodati za dober denar.

Prejšnja generacija dobro ohranja vrednost in zaradi zanesljivosti in nizkih obratovalnih stroškov danes zlahka najde kupce. Po treh letih uporabe ali 50 tisoč prevoženih kilometrih bo novi qashqai zlahka ohranil več kot 50 odstotkov vrednosti, kar je 10 odstotkov bolje kot pri predhodni generaciji in najboljše v razredu.

Podjetniki, vabljeni na izziv: Moj Qashqai zmore vse!

Med izpolnjenimi anketami bomo izbrali šest finalistov, ki se bodo konec novembra pomerili na velikem Qashqai izzivu na AMZS Center varne vožnje na Vranskem.

Zmagovalec izziva se bo z Nissanom Qashqaijem zapeljal na nepozabno vikend razvajanje.

PRO
Članki
Članki (video) Lovec, ki živi z zvermi v osrčju Kočevskega roga

V Kočevskem rogu smo z lovcem Mišom Horjakom nakrmili jelene in košute ter v naravi srečali 250-kilogramskega medveda; dogodek, na...

PRO
Članki
Članki Nissan, pionir kompaktnih terenskih poltovornjakov, se s pogledom v preteklost uči za prihodnost

Nissan je v Sloveniji začel prodajo nove navare, petmetrskega poltovornjaka, za katerim je bogata 80-letna zgodovina, 13 generacij in več...

PRO
Članki
Članki Nissan QQ je navdušil slovenske podjetnike in dokazal, da zmore vse

Nissan qashqai je z naprednimi tehnologijami, okretnostjo in varčnim turbodizlom poskrbel za pravi podjetniški izziv, veliko zabave in...

PRO
Članki
Članki Zanesljiv partner za mnoge priložnosti

Nissanov prvak med križanci qashqai je eleganten, športen, pameten in učinkovit. Za svojega ga tako vzamejo pari, družine z otroki,...

PRO
Članki
Članki Podjetniki, zaslužite si nepozaben vikend!

Doživite mesto kot še nikoli prej.