FINANCEpro - Povezujemo oglaševalce s poslovno javnostjo. Kaj je to? GRAWEpro

Zavarovalnica na Vaši strani.

Z mavcem na nogi je vse težje

Čas branja: 1 min
16.12.2016  13:45
Sanjate, da ste imeli srečo in zadeli loterijo? Ker vsa presenečenja niso pozitivna, pomislite tudi na nezgode. In se zavarujte pred njimi.
Z mavcem na nogi je vse težje

Vsi si zlahka predstavljamo srečne dogodke, ki bi se nam lahko pripetili v prihodnosti: glavni dobitek na loteriji ali morda napredovanje v službi. Nihče pa ne želi razmišljati o scenarijih, pri katerih sreča ni ob nas. Zimski čas ne prinaša le radosti, prav lahko stopite tudi na drsečo podlago, se poškodujete ob praznovanju novega leta ali padete na poledenelem pločniku ob uživanju v večernem sprehodu po okrašenem mestu.

Nezgoda se pripeti vsakemu desetemu Slovencu

Star pregovor pravi, da nesreča nikoli ne počiva. V Slovenji se vsako leto zgodi prek 200.000 nezgod. Od tega jih ima skoraj 4.000 za posledico 20- ali večodstotno invalidnost. Vsaka 16. žrtev nezgode ima trajne posledice! Zlomi, izpahi, udarnine ali zvini, opekline, vreznine, nategi in pretrgane mišice, zvini vratne hrbtenice in porezani prsti so poškodbe, ki se vam lahko zgodijo kadarkoli in kjerkoli, posledice pa so lahko tudi zelo hude in vam spremenijo življenje, načrte za prihodnost ali posel.

Med nezgodami so velikokrat tudi različne okužbe, nalezljive, degenerativne in druge bolezni. Za nezgodo namreč šteje vsak nenaden, nepredviden in od naše volje neodvisen dogodek, ki ima za posledico smrt, popolno ali delno invalidnost, prehodno delovno nesposobnost ali okvaro zdravja, ki zahteva zdravniško pomoč. Ker nesreča nikoli ne počiva, je nujno razmisliti o primernem nezgodnem zavarovanju, sicer lahko svoje najbližje spravimo v velike finančne težave.

Srečo v nesreči ima tisti, ki je poskrbel za ustrezno kritje – zavarovanje. GRAWE nezgodna zavarovanja ponujajo ustrezno kritje, ob nesreči pa dajejo ustrezno finančno zaledje, ki je nujno za ustrezno prilagoditev novim razmeram.

PRO
Članki
Članki Kako ravnati v primeru toče?

Pozor, z lepim vremenom in vročino prihaja tudi toča. Kako se izogniti škodi?

PRO
Članki
Članki Filmski roadtrip? Zakaj pa ne?

Popotovanje z avtom je pravi užitek in svoboda v spontanem odkrivanju novih krajev in skritih kotičkov. Glavna prednost potovanja z avtom...

PRO
Članki
Članki Pametno zavarujte dom, da ne boste s strahom gledali v nebo

Zaradi nepredvidljivih naravnih dogodkov lahko v trenutku ostanete brez premoženja. Dobro zavarovanje vam prihrani skrbi vsakič, ko pade...

PRO
Članki
Članki 7 razlogov, zakaj je dobro biti upokojenec

Čestitamo, upokojitev je končno pred vrati in pripravljeni ste na kup novih stvari in ugodnosti.

PRO
Članki
Članki Z domačo pokojnino ste lahko carji na Balkanu

Povprečna slovenska pokojnina pri nas zadostuje komaj za preživetje, a zakaj bi na stara leta životarili v domačem okolju?

PRO
Članki
Članki S pokojnino v slovensko Kalifornijo

Na Goriškem upokojenec dobi vse, kar si lahko želi – krasno vreme, številčno družbo, dobro zdravstveno oskrbo in ugodne življenjske...

PRO
Članki
Članki Kje lahko z našo pokojnino živite kot kralj

Povprečna slovenska pokojnina pri nas zadostuje komaj za preživetje, nekje daleč stran pa omogoča dostojno življenje