FINANCEpro - Povezujemo oglaševalce s poslovno javnostjo. Kaj je to? Moja eko zgodbapro

Naj bo MOJA EKO ZGODBA tudi vaša!

Naj bo MOJA EKO ZGODBA tudi vaša

Čas branja: 2 min
25.05.2016  16:43
Ljudje se čedalje bolj usmerjamo v zdravo življenje in zavedanje, da je skrb za okolje naložba v našo skupno prihodnost in še bolj v prihodnost generacij, ki prihajajo za nami.
Naj bo MOJA EKO ZGODBA tudi vaša

To zavedanje želimo spodbujati in krepiti tudi na Časniku Finance, zato smo za naše bralce pripravili ekološko obarvan projekt Moja eko zgodba.

V prihodnjih treh mesecih boste lahko v reviji Moje finance, v časniku Finance in na spletni strani finance.si spremljali resnične zgodbe posameznikov, ki so se odločili za ekološki slog življenja, predstavili različne možnosti naložb in financiranja prek Eko sklada, prikazali prihodnost, ki jo prinašajo hibridna vozila, poudarili pomen zdrave in lokalne prehrane ter uporabe ekoloških oblačil in kozmetike ter poiskali številne eko poslovne priložnosti, ki obstajajo praktično povsod okoli nas, vendar jih prepogosto spregledamo.

Brezplačno na Moj eko dan

Naj bo MOJA EKO ZGODBA tudi vaša!

Brezplačni zaključni dogodek Moj eko dan bo potekal 18. junija v hotelu Lambergh od 10. do 15. ure.

Na brezplačni dogodek se lahko bralci prijavite prek spletne prijavnice.

S projektom želimo predstaviti predvsem prednosti ekološkega sloga življenja za posameznika in družino ter  prepletanje pozitivnih vplivov na družbo kot celoto. Vsaka sprememba se začne pri posamezniku, pri običajnih ljudeh, zato bo poudarek naših vsebin na osebnih zgodbah ljudi, ki jim je ekološka usmeritev kakorkoli spremenila življenje, predvsem pa bi radi predstavili številne poslovne priložnosti in dolgoročne prihranke, ki jih prinaša ekološka usmerjenost. Še vedno namreč velja prepričanje, da sta ekološko ravnanje in trajnostni razvoj povezana z višjimi stroški, pozabljamo in premalo poudarjamo pa, da gre v bistvu za naložbo, ki prinaša dolgoročne, sicer težko merljive pozitivne učinke in konkretne prihranke za nas, našo družino in celotno družbo.

Eko zgodbe so zagotovo vsebinsko zanimive za bralce, s projektom pa želimo narediti še korak dlje, ljudi zbrati in aktivirati tudi v praksi in vsakdanjem življenju.

Zato poleg priprave bogatih nasvetnih vsebin za bralce in njihove družine organiziramo tudi sklepni družinski dogodek, ki bo 18. junija od 10. do 15. ure v hotelu Lambergh - na njem želimo omogočiti pravo eko doživetje in izkušnjo za družine. Na dogodek, ki je brezplačen, se lahko bralci prijavite s spletno prijavnico. Na tem naslovu bodo zbrane tudi objave v okviru projekta. V program smo vključili pester izbor izobraževalno-zabavnih dejavnosti, seveda vse obarvano eko. 

Brezplačno na Moj eko dan

Ljudje si čedalje bolj prizadevamo za zdravo življenje. In k temu želimo spodbujati tudi mi, zato smo pripravili projekt Moj eko dan.

V treh mesecih vam bomo v reviji Moje finance, v časniku Finance in na spletni strani [pro.finance.si] predstavili zgodbe posameznikov, ki živijo eko, naložbe v ekosklad, prihodnost s hibridnimi vozili, zdravo prehrano, ekoposlovne priložnosti in drugo.

Poleg bogatih nasvetnih vsebin organiziramo tudi zaključni dogodek Moj eko dan, ki bo potekal 18. junija v hotelu Lambergh od 10. do 15. ure.

Na dogodek, ki je brezplačen, se lahko bralci prijavite prek spletne prijavnice.

PRO
Članki
Članki Pravo razkošje je tišina

Ekologija ni le zavest ohraniti naravo, je temeljna vrednota vsakega od nas. Tega se pri Toyoti še kako dobro zavedajo

PRO
Članki
Članki Reportaža: Ekoraj v objemu Gorenjske

Ekološki izdelki, avti, družinske vrednote in igre, ki ste jih že pozabili

PRO
Članki
Članki Slovenci smo največji porabniki avstrijskega blaga zunaj Avstrije

Vsak prebivalec Slovenije porabi na leto za 1.300 evrov avstrijskih izdelkov in storitev. Predstavljamo, kaj boste lahko videli na...

PRO
Članki
Članki Iz redkega ptiča v množičen avto

Pred dvema desetletjema je bil Toyotin prius posebnež s pozitivno vizijo, zdaj pa je uveljavljen kot odlična alternativa bencinskim in...

PRO
Članki
Članki Ekološki avti in prehrana so lahko tudi cenejši od klasike

Ekološki življenjski slog postaja čedalje nujnejši, v marsikaterem primeru pa je tudi cenejši od potrošniškega zapravljanja;...

PRO
Članki
Članki Rastlinski »krvavo sočni hamburgerji« postajajo pravi hit

Ekološki življenjski slog postaja čedalje nujnejši, v marsikaterem primeru pa je tudi cenejši od potrošniškega zapravljanja;...