FINANCEpro - Povezujemo oglaševalce s poslovno javnostjo. Kaj je to? Športna loterijapro

Za slovenski šport

GREŠ STAVIT?

Poleg nadgrajene ponudbe klasičnih stav, ki jih je treba vplačati do začetka tekme, smo v Športni loteriji igralcem ponudili še možnost stav v živo. Pri tem se vplačila za določeno tekmo sprejemajo od njenega začetka pa do konca, igralci pa morajo biti pozorni na spreminjajoče se kvote in na aktualno dogajanje na tekmi. 

V naši ponudbi so zaživele tudi konjske dirke, ki jih prirejamo v sodelovanju z uglednim francoskim prirediteljem PMU, kar igralcem omogoča sodelovanje v napovedih z bistveno višjim skladom za dobitke - tudi vsakodnevno možnost dobitka 1.000.000 evrov v napovedi Super Plus.

Pomembna pridobitev je Sportscenter, kjer so uporabnikom na voljo pregledni statistični podatki in živo športno dogajanje.

 

O nas

Prirejanje iger na srečo je v Republiki Sloveniji dejavnost posebnega družbenega pomena. Poleg tega, da se potrošnikom zagotavlja varna in uravnotežena ponudba iger na srečo, pomeni ta dejavnost edinstven vir sredstev za invalidske, humanitarne in športne organizacije.

Športna loterija izkazuje kakovost poslovanja ter trajnostno in odgovorno prirejanje iger na srečo s pridobljenima certifikatoma odgovornega prirejanja iger na srečo pri World Lottery Association (WLA) in European State Lottery and Toto Association (EL). Na podlagi teh načel smo sprejeli tudi Kodeks družbeno odgovornega prirejanja iger na srečo.

 

PRO
Članki
Članki Vrhunski šport, osebni bankroti in dvojna kariera

Vrhunski športniki se pogosto znajdejo v finančno izjemno zahtevnih položajih. Od velikih zaslužkov v mladih letih do potrebe po...

PRO
Članki
Članki Izobraževanje športnih zmagovalcev ustvarja zmagovalce v poslu in življenju

Vrhunski šport je življenjski slog odličnosti in doseganja rezultatov, ne le med športno kariero, temveč tudi pozneje v življenju.

PRO
Članki
Članki Kako sta globalizacija in digitalizacija pripeljali do nelegalne konkurence tujih ponudnikov športnih stav

Spletne stavnice lahko ob nižjih stroških poslovanja in tudi manjših davčnih obremenitvah v drugih državah na trgih, kot je slovenski,...