FINANCEpro - Povezujemo oglaševalce s poslovno javnostjo. Kaj je to? DIMAQpro

Digitalni marketing povezujemo v celoto.

O nas

DIMAQ je edini celoviti mednarodni program certificiranja, izobraževanja in vseživljenskega učenja na področju digitalnega marketinga v Sloveniji. Izobraževanje in certificiranje organizira IAB Slovenija, v sodelovanju z IAB Poljska in podporo IAB EUROPE Endorsment Programme.

Za uspešno pridobitev DIMAQ certifikata digitalnega marketinga, IAB Slovenija ponuja strokovno pripravljena izobraževanja – Priprava na DIMAQ Strokovni izpit, ki obsegajo podroben pregled dvanajstih področij digitalnega marketinga, predpisanih po DIMAQ učnem načrtu. Izobraževanje traja šest dni in je razdeljeno na dva dela.

Razpisani termini v letu 2018:

24.5. - 26.5. in 31.5. - 2.6.

27. - 29.09. in 04. - 06.10.

15. - 17.11 in 29.11. - 01.12.

Dodatne informacije in prijave na: INFO@IAB.SI

Več o DIMAQ programu na: https://www.iab.si/dimaq

 

DIMAQ program izobraževanja in certificiranja organizira Zavod IAB Slovenija – panožno združenje, ki se ukvarja z aktivno promocijo in podporo razvoju digitalnega in interaktivnega oglaševanja. Je del globalne mreže IAB in član IAB Europe. V Sloveniji združuje preko 35 članov iz področja digitalnega marketinga in širše.

PRO
Članki
Članki Preberite, zakaj vse manj klikamo na klasične oglase?

Dober vsebinski oglas je podoben uredniški vsebini, a jasno označen.

PRO
Članki
Članki Uvedba tehnologije blockchain bo pokazala, kdo je kdo med vplivneži

Veliko oglaševalcev se osredotoča predvsem na doseg vplivnežev, ki zaradi goljufij postaja zelo relativno merilo. To bo spremenila...