FINANCEpro - Povezujemo oglaševalce s poslovno javnostjo. Kaj je to? Borza terjatevpro

Vašim partnerjem likvidnost, vam dodaten vir prihodkov

Čas branja: 2 min
27.01.2017  14:55
S partnerskim programom Borze terjatev svojim poslovnim partnerjem na preprost način omogočite hitro in enostavno pot do likvidnosti, sami pa si zagotovite dodaten vir prihodkov.
Vašim partnerjem likvidnost, vam dodaten vir prihodkov

Borza terjatev je mlado slovensko zagonsko podjetje, ki za mala in srednja podjetja razvija prvi organizirani trg poslovnih terjatev. Že v svojem prvem letu delovanja je v sklopu Central European Startup Awards 2016 prejela prestižno nagrado za najboljši finančno-tehnološki start-up v regiji. Borzo prek Slovenskega podjetniškega sklada podpira tudi Republika Slovenija ter drugi domači in tuji investitorji.

Slovenska podjetja preko Borze terjatev na enostaven in izjemno hiter način dostopajo do likvidnosti s prodajo svojih poslovnih terjatev finančnim vlagateljem, na organiziranem trgu. Več o prodaji terjatev na borzi si preberite v člankih Do likvidnosti s prodajo terjatev na borzi in Urejene bilance - dobra boniteta

Kaj je in kako deluje Partnerski program Borze terjatev?

S partnerskim programom tistim slovenskim podjetjem, v katerih prepoznate uporabnika storitev Borze terjatev po elektronski poti pošljete priporočilo in ga s tem povabite k brezplačnemu članstvu. Ob sprejetem priporočilu ter opravljeni brezplačni registraciji na spletni strani Borze terjatev (www.borzaterjatev.si) vaša priporočena stranka začne prodajo terjatev, vi kot partner Borze terjatev pa ob tem z borzo delite partnersko provizijo. 

Za začetek sodelovanja v partnerskem programu Borze terjatev je potrebna le registracija na spletni strani. Registracija in članstvo sta popolnoma brezplačna.

Po opravljeni registraciji znotraj vašega uporabniškega profila s klikom na 'partnerski program' vpišete davčno ali matično številko podjetja, ki ga želite priporočiti ali pa z njim delite partnersko povezavo.

Ob registraciji priporočenega podjetja se v sistemu Borze terjatev zavede (z unikatno oznako, ki omogoča spremljanje), da je bila registracija izvedena prek vašega priporočila. Provizije v partnerskem programu znašajo 25 odstotkov od obračunanih prodajnih provizij priporočene stranke v prvem letu trgovanja. Borza terjatev tako provizije partnerskega programa pripiše v dobro trgovalnega računa člana borze priporočitelja - partnerja.

Poslana priporočila, opravljene registracije in svoje zaslužke spremljate znotraj uporabniškega profila na spletu (www.borzaterjatev.si), v zavihku partnerski program. Vpogled imate tudi v sklenjene borzne posle in obračunane provizije priporočenih članov, kot prikazuje slika.

Vabimo vas, da se pridružite uspešnim slovenskim podjetjem in podjetnikom, ki že sodelujejo v partnerskem programu, in postanete partner Borze terjatev.

Brezplačno registracijo opravite na spletni strani: www.borzaterjatev.si

Dodatna vsebina ni prikazana, ker niste dovolili prejema piškotkov z zunanjih strežnikov. Spremeni...

 

PRO
Članki
Članki Kako najhitreje do svežega denarnega toka?

Financiranje v tradicionalnem offline svetu je počasno, vitka novonastala fintech podjetja za financiranje podjetij pa uspešno...

PRO
Članki
Članki Zakaj vas mora zanimati boniteta lastnega podjetja – in kako jo izboljšati?

Približuje se konec leta, čas, ko se finančni direktorji začnejo pripravljati na vsedržavno skupinsko fotografiranje podjetij, ki mu...

PRO
Članki
Članki Kako spremenite terjatve v denar?

Imate podjetje in si želite po enostavni poti zagotoviti likvidnost s prodajo terjatev na borzi?

PRO
Članki
Članki Prodaja terjatev kot alternativni vir financiranja

Majhna in srednje velika podjetja se pri svojem poslovanju pogosto srečujejo z neprijetno resnico – večina njihovih dobaviteljev in...