FINANCEpro - Povezujemo oglaševalce s poslovno javnostjo. Kaj je to? Bauhauspro

Da bo zares dobro!

Kaj danes pomeni biti pravi moški?

Čas branja: 2 min
07.05.2018  14:11
Pravi moški ve, da planking ni samo vaja za zmanjšanje trebušnega obsega, ampak tudi tehnika peke na žaru, pri kateri se uporabljajo lesene deščice.
Kaj danes pomeni biti pravi moški?

Medtem ko je bil pojem moškosti v preteklosti precej jasno definiran v posamičnih kulturah, se v sodobni materialistični kulturi 21. stoletja vloge spolov spreminjajo. In z njimi se spreminja postmoderna dogma moškosti.

Pravi moški ni neodločen

Do odgovora, kaj danes pomeni biti pravi moški, morda najlažje pridemo, če najprej odgovorimo na vprašanje, kaj pravi moški ni. Na moškem vsekakor niso privlačni neodločnost, neorganiziranost, nestabilnost ter pomanjkanje vizije in odločnosti.

Pravi moški priznava svoje napake in se trudi za izboljšanje

Pravi moški je v 21. stoletju torej tisti, ki skrbi za svoje telo kot odrasli, in ne kot mladostnik. Pravi moški opazuje svoj značaj, in ne svojih las v izložbah. Zaveda se teže svojih besed in posledic svojih dejanj. Ne zanika svojih pomanjkljivosti in se ves čas trudi postati boljši. Pravi moški danes gradi odnose tako, da dela na sebi, brez potrebe, da bi nadzoroval svojo partnerico. Vsekakor se ne pritožuje in ne išče izgovorov. Od drugih se uči, ne da bi se imel za večvrednega.

Pravi moški se znajde v kuhinji

Pravi moški vedno pridrži vrata in pokliče nazaj. Ne živi v preteklosti in se ne boji upreti svojim staršem. Poleg tega verjame v več kot samo vase. Odločitve sprejema suvereno in ima visoke cilje. Pravi moški razlikuje sposobnosti od vrednosti. Je družinski človek in razume, kaj pomeni biti dober in odgovoren oče. Pravi moški se znajde tako v kuhinji in obvlada žar.

Pravi moški obvlada churrasco

A pravega moškega ne definirajo le ustrezne osebnostne značilnosti. Pravi moški poskrbi za stvari. Okvara avta ga ne spravi ob živce. Obvlada žar in ve, da je churrasco brazilski izraz za žar, pa tudi to, da Brazilci ničesar ne ljubijo bolj kot svoj churrasco. Pravi moški obvlada peko z grobo soljo prekrite govedine in jagnjetine na nabodalu in ve, da ta izvira od gavčev iz pampe, saj so kavboji Južne Amerike na ostro palico nabodli kar cele kose rebrc in palico pokončno zasadili poleg žerjavice tabornega ognja.

Pravi moški pozna več pomenov besede "planking"

Prav tako ve, da "planking" ni samo vaja za zmanjšanje trebušnega obsega, ampak tudi tehnika peke na žaru, pri kateri se uporabljajo lesene deske. Pravi moški danes ve, da je les cedre s svojo intenzivno aromo jelke, zelišč in evkaliptusa primeren za peko rib, svinjine, perutnine in zelenjave. Prav tako ve, katere jedi pripravi na žaru z lesom češnje, jablane, hikorija, jelše in bukve.

PRO
Članki
Članki Je bolj zeleno naravno ali umetno praznično drevesce?

Če ste do zdaj za slovo od starega leta kupovali naravno drevesce, se letos morda sprašujete, ali v duhu ekološkega ravnanja ne bi raje...

PRO
Članki
Članki Kako ustvariti barve doma, ko zunaj prevladuje siva

Z barvami lahko svoj bivalni prostor iz dolgočasnega spremenite v izjemnega.

PRO
Članki
Članki Katere zimske pnevmatike izbrati?

Pri izbiri pnevmatik, predvsem zimskih, naj bo odločilni dejavnik njihova kakovost, ne cena.

PRO
Članki
Članki Kateri je cenovno najugodnejši način ogrevanja?

Les oziroma drva, sekanci in peleti bodo tudi letos na trgu kuriv ostali cenovno najugodnejši način ogrevanja

PRO
Članki
Članki Kako lahko vrt vrednost nepremičnine zviša za pet do 20 odstotkov?

Na vrednost nepremičnine vpliva tudi urejenost vrta, kjer najvišjo dodano vrednost ponujajo vrtne hiške.

PRO
Članki
Članki Z ljubeznijo iz kopalnice

Novi trendi ali obogatitev starodobnega pristopa do opremljanja kopalnice, prostora za domišljijo je vsekakor dovolj.

PRO
Članki
Članki Katere talne obloge narekujejo sodobne arhitekturne smernice?

Od enovitih talnih površin kuhinje, jedilnice in dnevne sobe do lesenih tal kopalnice

PRO
Članki
Članki Je kopičenje stvari sindrom krize srednjih let?

Četudi se od odsluženih stvari ne morete posloviti, še ne pomeni, da imate kompulzivno motnjo kopičenja stvari. Pa vendar, kam...