FINANCEpro - Povezujemo oglaševalce s poslovno javnostjo. Kaj je to? ALTApro

Nova naložbena kultura

ALTA Invest ponovno na vrhu!

Čas branja: 2 min
19.04.2017  16:05
Že četrto leto zapored najboljša slovenska borznoposredniška družba.
ALTA Invest ponovno na vrhu!
Foto: AlexBrylov

ALTA Invest je po izboru ugledne britanske finančne publikacije EMEA Finance že četrto leto zapored postala najboljša borznoposredniška družba v Sloveniji, tretje leto zapored pa je prejela tudi naziv najboljšega slovenskega upravljavca premoženja.

ALTI zaupa že preko 88.000 vlagateljev, med katerimi so poleg številnih državljanov tudi priznane domače in tuje banke, zavarovalnice, pokojninske družbe ter drugi institucionalni vlagatelji. Že ob ustanovitvi smo si zadali, da bomo naše stranke postavili na prvo mesto. In po sedmih letih se je izkazalo, da je bila ta odločitev pravilna.

Konec leta 2016 je skupno premoženje vseh strank ALTE že preseglo 3,6 milijarde evrov, v sedmih letih pa smo za naše stranke posredovali že pri več kot 1,6 milijona borznih transakcij v skupni vrednosti več kot 35 milijard evrov. Te številke nas postavljajo trdno na prvo mesto med vsemi slovenskimi borznimi člani. Vodilno mesto pa imamo tudi na Ljubljanski borzi, kjer smo lani imeli kar 28-odstotni tržni delež v borznem prometu.

EMEA Finance je finančna publikacija, ki vsako leto ocenjuje finančne družbe v Evropi, Afriki in na Bližnjem Vzhodu v različnih kategorijah in tako nagradijo najbolj kakovostna in inovativna podjetja. Finančne institucije nominirajo njihove stranke in druge družbe, končen izbor pa je narejen s strani neodvisne ekipe EMEA Finance. Izbor najboljše banke, investicijske banke, upravljavca premoženja in borzno posredniške hiše za posamezno državo temelji na oceni storitev in produktov, ki jih ponujajo posamezne finančne institucije. Zmagovalci posameznih kategorij so tisti, ki so na področju finančnih produktov in storitev najbolj inovativni in hkrati zagotavljajo najbolj kvalitetno in profesionalno obravnavo svojih strank.

PRO
Članki
Članki Zakaj v času rasti pretirano trošimo?

Medtem ko se potrošnja povečuje, pa je stopnja varčevanja v primerjavi z letom 2009 nižja kar za četrtino

PRO
Članki
Članki Imate na strani več kot povprečni Američan?

Tretjina prebivalcev ZDA nima privarčevanih sredstev, druga tretjina pa manj kot tisoč dolarjev. Največ jih za največjo finančno...

PRO
Članki
Članki Lovci na dividende, pozor!

Bi izbrali redne letne dividende velikega globalnega podjetja ali visoke dividende manjše prevzemne tarče? Na srečo vam ni treba...

PRO
Članki
Članki Kaj bo s trgi do konca leta?

Trenutni bikovski trend je res eden najdaljših v zgodovini. Kar pa še ne pomeni nujno, da je »skrajni čas«, da se konča.

PRO
Članki
Članki Zabavno varčevanje za starše in otroke

Naložba v znanje se vedno najbolje obrestuje. Toda kako naše najmlajše naučiti o denarju in varčevanju?

PRO
Članki
Članki Bi tudi vi varčevali kot Primož Roglič?

Na kolesarskih dirkah cilja na svetovni vrh, pri varčevanju pa ničesar ne prepušča naključju.

PRO
Članki
Članki Slovenske delnice: kupi, drži, prodaj!

Rekordne dividende, napovedani prevzemi in rast poslovanja so zaznamovali prve mesece tega leta na vse bolj vročem domačem trgu

PRO
Članki
Članki Zdravstvena revolucija je lahko tudi priložnost za vlagatelje

Nova zdravila in revolucijo, ki poteka v zdravstvu, lahko na povsem enostaven način izkoristite tudi v svoj prid.