FINANCEpro - Povezujemo oglaševalce s poslovno javnostjo. Kaj je to? Addiko Bankpro

Kjer je 2+2=4

Kako preživeti smučarsko sezono s celo denarnico?

Čas branja: 2 min
15.12.2016  10:32
Ko seštejemo stroške z opremo, vozovnicami ali aranžmaji, ugotovimo, da smučanje ni poceni. Sploh, če želi na snegu uživati cela družina. Kaj storiti, da bomo finančno preživeli zimo?
Kako preživeti smučarsko sezono s celo denarnico?
Foto: FamVeld

Že cena smuči srednjega razreda in oprema za štiričlansko družino nas lahko olajšata za tisoč evrov in več, ko pa k temu strošku prištejemo še cene smučarskih vozovnic, ugotovimo, da je smučanje lahko zelo draga rekreacija.

Za koliko boste smučali na slovenskih smučiščih?

Če želite res užiti zimske trenutke, je najpametneje, da za družino kupite enotno smučarsko vozovnico. S to vozovnico lahko smučate na Krvavcu, v Kranjski Gori, na Rogli, Mariborskem Pohorju, Cerknem, Voglu, Golteh, Starem vrhu, Javorniku, Soriški planini in Celjski koči. Denimo, družinska sezonska karta za dva odrasla in dva otroka stane 1.090 evrov. A večina se še vedno odloča za nakup dnevnih vozovnic, katerih cena niha od 25 evrov na manjših pa vse do 32 evrov na večjih domačih smučiščih. Družinski dan na belih stezah nas tako hitro stane tudi sto evrov in več.

Zakaj bi se odpovedovali snežnim užitkom?

Če zaradi visokih stroškov razmišljate, da bi smuči postavili v kot, obstaja alternativa. Zakaj bi opremo oziroma smučarske počitnice plačali v enem kosu, če lahko hitro in preprosto kar prek spleta uredite kredit in se odpravite snežnim dogodivščinam naproti? Znesek pa odplačujete obročno.

Prek spleta do kredita in na bele strmine!

Pridobivanje kredita je navadno mučno opravilo. Četudi izpolnjujete vse pogoje, ste vseeno obsojeni na obisk poslovalnice, ki za seboj potegne celo paleto nevšečnosti – od poti do banke, iskanja parkirišča, čakanja v vrsti in za konec prepogosto še vnovično pot domov po pozabljen dokument. Kaj pa, če bi se temu lahko izognili?

Nekaj minut za kredit, ure na smučišču                      

Odsurfajte na spletno stran Addiko banke, ki z aplikacijo HIP kredit omogoča hitro – v manj kot sedmih minutah – in enostavno sklenitev potrošniškega kredita do pet tisoč evrov. Ker ni pogoj, da ste stranka te banke, lahko to opravi vsak polnoletni državljan s službo za nedoločen ali določen čas.

Ko v aplikaciji izpolnite, koliko denarja potrebujete, v kolikšnem času ga želite vrniti (do 60 mesecev) in vpišete vse potrebne podatke (kar vam vzame samo sedem minut), vam ob ustrezni kreditni sposobnosti in pravilnem zaključku postopka na vaš dom poštar dostavi pogodbo v podpis naslednji delovni dan. Ob tem se rešite nadležnega tekanja od poslovalnice do poslovalnice, papirologije in časovne stiske – na spletu lahko vse uredite tudi sredi noči, dokumentov pa vam ni treba prenašati naokrog. Denar banka na vaš račun nakaže takoj, ko od vas prejme vse podpisane dokumente. Seveda pa lahko pogodbo pridete podpisat tudi v poslovalnico, pri čemer bo postopek še malo hitrejši. Čas, ki ga boste lahko namenili snežnim užitkom, pa daljši.