Teh sedem nepremičnin se vam splača kupiti od DUTB

Čas branja: 3 min
15.11.2018  11:20
Objavljamo izbor sedmih najzanimivejših nepremičninskih projektov DUTB.
Teh sedem nepremičnin se vam splača kupiti od DUTB
Foto: Aleš Beno

53 odstotkov sodelujočih v mesečni anketi revije Moje finance je povedalo, da jih ta hip najbolj zanimajo nepremičnine. Zato ne presenečajo podatki o vrtoglavi rasti cen, ki jih objavljata slovenski in evropski statistični urad in ki pokažejo, da so se nepremičnine v Sloveniji v primerjavi z nepremičninami v vseh državah Evropske unije najbolj podražile. V Ljubljani so se cene stanovanj s konca minulega leta povzpele za 12,3 odstotka, na povprečnih 2.700 evrov za kvadratni meter z vključenim DDV v prvem polletju.

Eden največjih domačih ponudnikov nepremičnin je DUTB, ki razpolaga z večjim naborom različnih vrst nepremičnin.

Kako kupiti nepremičnino od DUTB?

DUTB prodaja oziroma oddaja nepremičnine na različne načine, pri čemer sta zbiranje nezavezujočih ponudb na podlagi objavljenih oglasov in zbiranje zavezujočih ponudb na podlagi objavljenih javnih razpisov najpogostejša načina prodaje.

Pri prodaji z zbiranjem nezavezujočih ponudb kupci oddajo ponudbo tako, da izpolnijo in pošljejo obrazec, ki ga pridobijo na spletni strani DUTB. To lahko storijo kar prek spletne strani, lahko pa ga pošljejo tudi prek pošte.

Pri prodaji prek javnega razpisa ali dražbe so pogoji prodaje posebej objavljeni v oglasu nepremičnine in določajo datum za oddajo ponudb, datum dražbe, višino varščine, izhodiščno ceno in podobno.

Izbrana ponudba DUTB

Pripravili smo zanimiv izsek ponudbe nepremičnin DUTB: