Spoznajte najboljša proizvodna podjetja v Sloveniji in se pomerite z njimi

Čas branja: 2 min
22.03.2018  14:26
Pridružite se skupnosti tehnološko inovativnih ter najbolj uspešnih industrijskih podjetij in sodelujte v izboru Tovarna leta 2018
Spoznajte najboljša proizvodna podjetja v Sloveniji in se pomerite z njimi
Foto: Thossaphol

Z izborom Tovarne leta uspešnim industrijskim podjetjem dajemo možnost, da pokažejo svoje dobre prakse na področju tehnoloških inovacij, učinkovitosti proizvodnje in skrbi za varstvo okolja ter zaposlene.

Kaj uspešna industrijska podjetja pridobijo s sodelovanjem v izboru za tovarno leta:

  • s sodelovanjem v izboru bodo menedžerji in strokovnjaki v proizvodnji spoznali dobre prakse svojih kolegov iz industrije, svoje rešitve bodo lahko primerjali, hkrati bodo izvedeli, kako izzive ob uvajanju naprednih tehnologij in procesov rešujejo v sorodnih podjetjih;
  • prav tako bodo udeleženci sklepnega dogodka ob podelitvi nagrade dobili priložnost, da se s svojimi kolegi in različnimi proizvodnimi strokovnjaki srečajo in pogovorijo v živo, dobijo povratne informacije in ideje za izboljšave;
  • izbor podjetjem prav tako omogoča, da se še bolje predstavijo lokalnemu okolju in tudi širši Sloveniji ter hkrati s predstavitvijo svojih dobrih poslovnih praks v ekipo privabijo inženirske talente.

Prijave zbiramo do 30. aprila

K sodelovanju v izboru za tovarno leta vabimo industrijska podjetja s sedežem v Sloveniji, ki poslujejo z dobičkom. Prijavijo se tako, da do 30. aprila izpolnijo vprašalnik s štirimi glavnimi sklopi: tehnološka naprednost proizvodnega podjetja, poslovno-finančna uspešnost, skrb za okolje in skrb za zaposlene.

Sodelovanje v izboru Tovarna leta je za podjetja brezplačno. Vsa podjetja, ki se bodo odločila sodelovati v izboru, bodo vabljena k udeležbi na sklepnem dogodku ob podelitvi nagrade Tovarna leta 2018.

Kako bo potekal izbor tovarne leta 2018

Strokovni partner izbora je družba KPMG, kjer bodo vse prejete vprašalnike pretehtali in ocenili, zatem pa na podlagi ovrednotenih odgovorov v sodelovanju z uredništvom projekta Tovarna leta v ožji izbor uvrstili do 15 podjetij. Podjetja, ki se bodo uvrstila v ožji izbor, bo ekipa KPMG zatem obiskala ter se pred ogledom proizvodnje pogovorila s pomembnimi predstavniki podjetja.

Na podlagi ugotovitev s terena bodo v KPMG podjetja dodatno ocenili. Na podlagi ocene s terena bo KPMG v sodelovanju z uredništvom projekta Tovarna leta izbral od tri do pet finalistov, ki se bodo na sklepnem dogodku potegovali za nagrado tovarna leta.

Najboljše proizvodno podjetje v Sloveniji, prejemnika nagrade tovarna leta 2018, bo na sklepnem dogodku na podlagi predstavitev podjetij in javnega pogovora s finalisti izbrala strokovna žirija uglednih menedžerjev in strokovnjakov.

Pridružite se najboljšim proizvodnim podjetjem in izpolnite vprašalnik za sodelovanje v izboru Tovarna leta 2018 ter pogodbo o varovanju zaupnosti podatkov. Uvrstite se med najboljša proizvodna podjetja, katerih prakse v proizvodnji, skupaj z ekipo vodilnih strokovnjakov v proizvodnji, bomo predstavili tudi javnosti.