Vonj po bencinu za konec uspešnega leta

Čas branja: 2 min
30.11.2017  11:29
Zaključite leto 2017 na bencinskem doživetju na Vranskem.
Vonj po bencinu za konec uspešnega leta

Oglasno sporočilo

Pomemben del uspeha podjetja so dobri odnosi, ki jih sodelavci delijo med sabo in z vodjo, ter nagrada, ki si jo za dobro delo poklonijo drug drugemu. Timsko delo prinese sinergijske učinke, ki pomenijo ključno skrivnost timskega dela. K še večji sinergičnosti tima pa po novem pripomorejo tudi raznoliki programi timbildinga. Ideja za posebno doživetje, ob tem pa, da svojim delavcem ponudite tudi nekaj za njihovo varnost na cesti, se skriva na Vranskem. V AMZS Centru varne vožnje ponujajo prednovoletna bencinska druženja, ki udeležence skozi zabaven način vozijo skozi elemente varne vožnje.

Koliko sodelavcev potrebujete za vožnjo avtomobila?

Kaj se zgodi, ko vozniku odvzamete sklopko, plin in zavoro; ostaneta mu le volan in prestave? Zanesti se mora na druge člane ekipe, saj drugi dodaja plin, tretji uporablja sklopko, četrti pa zavira. Vaja ekipni duh se izvaja s posebej prilagojenim vozilom, vožnja pa poteka čez teren, ki predstavlja pravi adrenalinski izziv za voznike. Kaj pa nogomet? Ste ga kdaj igrali tako, da ste vozili avtomobile in zabili gol z žogo, ki je nameščena na sprednjem delu vozila? Na tak način lahko dobro preskusite in tudi natrenirate svojo strpnost in natančnost.

Pokažite zaposlenim, da vam je mar za varnost njih in njihovih najbližjih

Ob teh dveh vajah so na voljo tudi take, ki prikazujejo elemente varne vožnje, kot so zanašanje vozila, vožnja skozi drseči zavoj, reševanje iz prevrnjenega vozila, ki so del Intenzivnega tečaja varne vožnje. Tudi tega izvajajo za podjetja, ki udeležbo zaposlenih uveljavljajo v sklopu varstva pri delu. Ni jih malo, ki svojim delavcem s tem pokažejo, da jim je mar za njihovo splošno varnost in varnost njihovih družinskih članov. Hkrati pa je krepitev timskega duha in sodelovanja ključnega pomena za doseganje nadpovprečnih rezultatov podjetij ter nagrada za uspešno delo doslej. Udeleženci Center varne vožnje zapustijo z občutkom notranjega zadovoljstva, da so nekaj dobrega naredili za svojo varnost v prometu, hkrati pa se dodatno povezali s svojim sodelavcem. Vse ob vonju po bencinu.

Za več informacij pokličite AMZS Center varne vožnje na Vranskem na telefonsko številko 080 26 36 in zaključite leto 2017 v družbi strokovnih inštruktorjev varne vožnje, prijetnega tima in v bližini Restavracije Center Hiše Lisjak, ki vam lahko doda piko na i vašemu zaključku.