Bencinsko prednovoletno doživetje na Vranskem

Čas branja: 2 min
17.11.2017  09:23
Adrenalinska izkušnja varne vožnje zaposlenim pokaže, da je podjetju pomembna tudi osebna varnost zaposlenih v njihovem prostem času.
Bencinsko prednovoletno doživetje na Vranskem
Foto: plustwentyseven

Oglasno sporočilo

Zanašanje vozila, vožnja skozi drseči zavoj, reševanje in prevrnjenega vozila, simulator prevračanja, tekmovanje v avtomobilskem nogometu ali driftanje za začetnike. Vse so adrenalinske izkušnje, ki lahko v usklajenem in premišljenem vrstnem redu tvorijo celovito izkušnjo teambuildinga, ki jo ponuja idilično okolje navdušujočih razsežnosti AMZS Centra varne vožnje na Vranskem.

Krepitev timskega duha in sodelovanja je namreč pomembna za doseganje nadpovprečnih rezultatov podjetij, skupinska izkušnja varne vožnje pa zaposlenim pokaže ne le, da vodstvo želi usklajeno delovanje zaposlenih, pač pa da je podjetju pomembna osebna varnost zaposlenih ne le v vožnji na delo ampak tudi v njihovem prostem času.

AMZS Center varne vožnje na Vranskem je najsodobnejši center za izvajanje vadbe varne vožnje v Sloveniji. Razprostira se na zemljišču v velikosti 15 hektarov, na katerem je 6,6 hektarov asfaltiranih površin, kar je enako skupni velikosti kar devetih nogometnih igrišč. Na asfaltiranih površinah je za 2,5 kilometra urejenih stez s posameznimi vadbenimi sklopi, ki so opremljeni z najsodobnejšo opremo za simulacijo različnih voznih razmer in izvajanje različnih vaj.

Voznikom je omogočeno, da v nadzorovanih okoliščinah preizkusijo različne vozne manevre in preverijo uporabo pasivnih in aktivnih varnostnih naprav v vozilu. S simulacijo kritičnih situacij v varnem okolju lahko spoznate ali obnovite poznavanje obnašanja svojega vozila, strokovni in izkušeni inštruktorji pa vam bodo predali znanje in pomembne napotke, kako pravilno ravnati, ko se na cesti vendarle pripeti kaj nepredvidljivega.

Celotna površina Centra varne vožnje je tudi dodatno osvetljena, kar omogoča izvedbo programov tudi ponoči. Na voljo so vam tudi najemi sejnih sob in učilnic z vso tehnično opremo ter potrebno podporo.

V prednovoletnem času izvajajo:

  • doživetja in teambilding dogodke na ključ,
  • poskrbijo za prevoz, hrano, glasbo, nepozabno doživetje in neprecenljive izkušnje,
  • v varnih rokah inštruktorja vam pomagajo spoznati trike in reakcije, ki vam v vsakdanjem prometu pridejo še kako prav in prispevajo k večji varnosti v cestnem prometu

Zaključite leto s pravim vtisom, nepozabnim doživetjem in bogatejši za neprecenljive izkušnje! Pokličite AMZS Center varne vožnje na Vranskem na telefonsko številko 080 26 36 in rezervirajte termin!