Kdaj ste si nazadnje podarili čas zase?

Čas branja: 2 min
13.06.2017  10:00
Za vas imamo izziv. Lahko za nekaj ur odmislite skrbi? Ustavite čas za en večer. Sprostite se ob izbranih kulinaričnih kreacijah in lahkotnih vinskih spremljavah iz kleti Guerila iz Vipavske doline in Korenika & Moškon iz slovenske Istre.
Kdaj ste si nazadnje podarili čas zase?
Foto: Press

Spletno mesto O vinu v sodelovanju s Hoteli Bernardin pripravlja nepozabno in ekskluzivno večerjo v restavraciji Barka, St. Bernardin Resort, na kateri se bo poleg vrhunskih kreacij chefa Aleša Grašiča degustiralo in razpravljalo o vinih iz vinskih kleti Korenika & Moškon in Guerila.

Meni

Za uvodno umiritev bo poskrbela svežina roseja v družbi mariniranega jastogovega repa, ovitega v pražene mandlje s timijanom, v spremljavi srca artičok in istrskega česna odeta v kremno omako z limono.

Pesino rižoto z jadranskimi škampi, školjkami in osočnikom bo pospremilo prepletanja okusov malvazije, sivega pinota in chardonnaya, ki so bili šest let v stiku z jagodnimi kožicami.

Pistacijev mousse bo večeru dodal pridih orientalskega temperamenta. Z jagodno kremo bo postrežen v družbi jagodnega, sladkega, zelo sadnega vina in rumenega muškata.

Pripravljenih imamo pet hodov in deset vrst belih vin. A ne bomo vam izdali vsega. Pridružite se nam na potovanju takrat, ko vam tudi skrbi ne bodo zamerile, če jih pustite ob strani.

Večerja pod zvezdami se bo zgodila v petek, 23. junija, ob 19.30 uri v Restavraciji Barka v Portorožu. Za predstavitve vin med jedmi bo poskrbel urednik portala Ovinu.si Vanja Alič.

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.